логотип ливс логотип крафт логотип кавалирис

RU

MD

Servicii

Condiții de garanție:

1. Termenul de garanție a produsului este de 18 luni de la data cumpărării.

2. Durata de viață a produsului este de 10 ani.

3. În cazul achiziționării la un preț redus mobilier de reclamații privind calitatea și aspectul nu sunt acceptate.

4. Dezavantajele produselor, constatate în cadrul termenului de garanție și apărute din vina Fabricii, va fi gratuit eliminate serviciul de Fabrica.

5. Cerere de aspectul produsului, некомплекту, precum și necorespunderea comenzii acceptate numai direct de la primirea produsului. În viitor, astfel de afirmații nu sunt acceptate, toate lucrările se efectuează numai de către cumpărător.

6. Garanție se desfășoară pe parcursul a 15 zile din momentul livrării produsului la o fabrică și include efectuarea lucrărilor de reparații și înlocuire piese defecte produse.

Garanția nu se efectuează în caz de:

1. Expirarea termenului de garanție.

2. De neîndeplinire a condițiilor de exploatare a.

3. Prezența pe un produs deteriorări mecanice.

4. Contra unor sarcini de către mecanismul de transformare.

5. De deteriorare a produsului sau a pierderii în urma circumstanțelor de forță majoră (element, incendii, inundații, accidente și așa mai departe).

6. Prejudiciului produs ca urmare a intenționate sau eronate acțiuni ale consumatorului.

7. De deteriorare a produsului, cauzate de sau în interiorul articole de obiecte străine, lichide, animale, insecte, etc.

8. Prezența urmelor de intervenție străină în produsul sau repara un produs de sine stătător sau de către organizații, întreprinderi sau persoane fizice, care nu sînt împuternicite cu acest Fabrică.

9. Aplicare produs daune în rezultatul modificărilor în structura sa.

10. Utilizarea produsului în scopuri de producție.

Notă:

Defect de mobilier nu este:

1. Cer noros pe alocuri разнооттеночность de placare a țesuturilor și a pieilor.

2. Minore разнооттеночность de culoare și contrast desenului de vopsea (de decor).

3. Mici, fisurile (așa-numitul "efect de fisurare"), abraziuni mobilier de acoperire din piele, care apar la exploatarea de mobilier în locuri permanente de exploatare.

4. Ușoare cutele de pe облицовочном material moale de elemente care apar după îndepărtarea sarcinilor de dispariție și, după o ușoară netezire a mână, se admit.

Cerere pentru produsele cu загрязненностью natural apărute în procesul de exploatare a produsului, o Fabrică nu sunt acceptate.

Fabrica isi rezerva dreptul de a modifica produse, consolidarea lor operaționale proprietăți, fără notificare prealabilă.