логотип ливс логотип крафт логотип кавалирис

RU

MD

Despre companie

о нас

Мебельна fabrica "LIVS" - unul dintre liderii în producția de mobilier tapitat pe piață. Deja mai mult de 20 de ani noi producem mobilier tapițat pentru Tine, creând o atmosferă de confort și confort în casele Dumneavoastră.

Scopul companiei — cumpărător mulțumit, vom încerca să țină pasul cu standardele mondiale și a ține pasul cu vremurile. Talentat designer cu mulți ani de experiență de lucru pe crearea de design, ma gandesc la cel mai mic detaliu, fiecare detaliu, creând o experiență confortabilă și unică de mobilier pentru Tine.

Mobila noastră a atrage cumparatori cu superba de simțul gustului. Evident în acest sens servesc premii și cel mai mare scor de designeri celebri-mobilier la cele mai mari expoziții. Potrivit statisticilor, 70% din clienții noștri vin din nou și recomanda-ne prietenilor și cunoscuților.

Mobila noastra exportate în peste 20 de țări ale lumii.

Gama de produse cuprinde aproximativ 500 de titluri diferite colecții și stilistice, de luare a deciziilor. Cele mai la modă tendințe, utilizarea tehnologiilor moderne, o selecție atentă de componente, dintre care majoritatea sunt achiziționate în Europa, многоэтапная sistemul de control al calității - toate acestea oferă posibilitatea de a crea scrisori, care nu va lăsa indiferent nici un cumpărător.